Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ βετσιου (+2002) - Για το ΜΠΑΜ της Αθήνας...!



H Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, μιλάει για το μεγάλο σεισμό και... ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...!




Το Καστελόριζο, οι 48 κρίσιμες ώρες και οι “τεχνοκράτες” που δεν πρέπει να ΄χουν σχέση με τα ελληνοτουρκικά.

 ΣΧΟΛΙΟ : Εξαιρετική ανάλυση για το πολυδιαφημισμένο θερμό επεισόδιο που έρχεται.
Τα σχέδια της Άγκυρας για την αποστολή σκάφους που θα κάνει σεισμικές έρευνες στην περιοχή του Καστελόριζου είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό. Πριν από την αποχώρηση του Ε. Αποστολάκη είχαν γίνει γνωστές οι εκτιμήσεις του για τουρκική κινητικότητα στην περιοχή, μετά από τον Δεκαπενταύγουστο. Για την συγκεκριμένη τουρκική ενέργεια έχουν γίνει συζητήσεις και υπάρχει και σχετική προετοιμασία. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μάλιστα εκτός από την ενημέρωση που είχε απ΄ όλους τους επιτελείς στην επίσκεψή του στο ΥΠΕΘΑ, ενημερώθηκε “κατά μόνας” από τον ίδιο τον Α/ΓΕΕΘΑ, αμέσως μετά.
Το συμπέρασμα που έχει προκύψει σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που έχουν γίνει στο ΥΠΕΘΑ, είναι ότι η παρουσία ενός ερευνητικού σκάφους των Τούρκων, μπορεί να αντιμετωπιστεί, χωρίς να υπάρξει απαραίτητα “ακραία κλιμάκωση”. Το σοβαρό πρόβλημα θα προκύψει αν η Τουρκία φέρει στην περιοχή γεωτρύπανο και επιχειρήσει να τρυπήσει. Γι΄ αυτό το ενδεχόμενο, επίσης υπάρχουν σχέδια, τα οποία όμως οδηγούν αυτονόητα σε ευθεία αντιπαράθεση με την Τουρκία.

Σε πλήρη ετοιμότητα για το Καστελόριζο μετά τις 15 Αυγούστου.




 
ΣΧΟΛΙΟ : Bρισκόμαστε εν αναμονή του πρώτου θερμού επεισοδίου,με υπαιτιότητα της Τουρκίας.Οπως όλα δείχνουν η Παναγία μας πρέπει να έχει πάρει "επάνω της" τα Εθνικά Θέματα γι αυτό πλέον είναι επιτακτική η νηστεία και η Μετάνοια. Με την Τουρκία να «διαρρέει» από καιρό πληροφορίες για επικείμενες έρευνες νότια του Καστελόριζου, τόσο η προηγούμενη όσο και η νέα ελληνική κυβέρνηση σχεδίασαν και πήραν ήδη όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση μιας τέτοιου μεγέθους κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου